home

Kamperen aan de rivier

 

 

Camping de la Cascade is een kleine groen camping aan het riviertje de Amblève. Het ligt midden in de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen.

 

Na een hartelijk ontvangst voelt u zich meteen al thuis op deze gezellige camping. In de receptie kunt u terecht voor folders van de vele bezienswaardigheden in de omgeving, uitdagende fietsroutes of een van de vele wandelroutes. Tevens hebben wij een leuke bibliotheek met veel Nederlandstalige boeken.

 

In de vakanties is onze gemoedelijke bar overdag en ´s avonds open. Buiten de vakanties alleen in de weekenden en bij voldoende animo. De espresso is heerlijk en voor de bierliefhebbers is er keus uit 15 soorten bier. Een spelletje spelen met de kinderen, een potje tab-biljart met vrienden of rustig een boek bij de houtkachel – het is allemaal mogelijk. De bar gaat ´s avonds om elf uur dicht. Dan moet het ook stil worden op de camping. Om half twaalf gaan bijna alle lichten uit in het sanitairgebouw en dient het stil te zijn op de camping.

 

 

 

 

De kinderen kunnen zich urenlang vermaken naast en in de rivier de Amblève of op het recreatieveld naast de camping. Als het minder weer is zijn u en de kinderen van harte welkom in onze bar. Er is een ruime keus aan spelletjes en er zijn meer dan 200 stripboeken. Voor de allerkleinste is er een zandbak.

 

 

Vers brood is in de weekenden en schoolvakanties op bestelling verkrijgbaar. Dan kunt u ook in ons winkeltje terrecht voor de hoognodige boodschappen en campinggas

 

 

 

Het sanitairgebouw wordt deze winter verder uitgebreid en blijft natuurlijk brandschoon.

                                                                                                                                               

               

De camping is open van 31 maart tot 30 oktober 2017.                           

                                                                                                                                                        

Voor prijzen en plattegrond kijk onder AANBIEDING

 

tentje aan het water op rustige camping de la Cascade in Ardennen